понеделник, 8 август 2011 г.

Ароматен зодиак

Звездите ни подсказват на какво трябва да ухае всеки зодиакален знак, за да открие хармонията в себе си.

Ов
ен (21 март – 20 април)
Изключително трудолюбиви и енергични. Понякога така се увличат в заниманията си, че неправилно разпределят времето си. Това става причина понякога да пренебрегват семейството си. Да забавят темпото ще им помогне маслото от джинджифил и аромата на кориандър. Все пак, този знак обича силните и авантюристични миризми. Екзотичните плодове, фрезията, магнолията, жасмина, пипера, амбрата и мускуса добре подчертават характера на тези представители.

Тел
ец (21 април – 21 май)
Големи работохолици. За да се освободят от стреса, е добре да използват аромати на босилек и карамфил. Уханията на цветя (жасмин, тубероза), иланг-иланг, ванилия, сандал ще подчертаят добре развития им нюх към красотата.

Близнаци
(22 май – 21 юни)
Изпълнени с енергия и често забравят за сън и почивка. Ароматите на маточина, кориандър и чай ще ги накарат да релаксират. Този знак е също така много остроумен и любознателен. Нотките на жасмин, теменужка, незабравка, бял кедър ще изпълни близнака с повече нежност и романтика.

Ра
к (22 юни – 23 юли)
Много отдадени и чувствителни. Понякога се чувстват наранени и отпаднали. Енергията им могат да възстановят следните ухания: ананас, киви, мандарина, портокал, фрезия, теменужка, ванилия.

Лъв
(23 юли – 23 август)
Обичат да творят и често са вдъхновени от нещо ново. Да си направят самооценка ще ги предразположат уханията на цветя, кехлибар и тънките дървесни миризми.

Дев
а (24 август – 23 септември)
Винаги прекалено рационални, те не позволяват чувствата да замъглят здравия разум. За да се отпуснат и релаксират, е добре да вдишват коприва, пачули, кедър, кашмир и ванилия.

Везни
(24 септември – 23 октомври)
Големи мечтатели. За тях са подходящи ароматите на грозде, пъпеш, праскова, амбра, мускус, климентин.

Скорпион
(24 октомври – 22 ноември)
Обзети от безброй страсти и емоции. При тях идват на помощ ароматите на бамбук, божур, ванилия и сандал.

Стрел
ец (23 ноември – 21 декември)
Много динамични. В определени моменти трябва да заглушат мислите си и да следват повече сърцето си. За тази цел ще им помогнат уханията на мандарина, мускус и кедър.

Козиро
г (22 декември – 20 януари)
Стремят към стабилност – и в личния, и в професионалния живот. На представителите на тази зодия много добре пасват аромати, включващи в състава си: круша, ананас, ябълка, теменужка, момина сълза, морков.

Водоле
й (21 януари – 19 февруари)
Често страдат от безсъние. На тях им подхождат резки, нестандартни и решителни аромати, които да подчертаят характера им – роза, жасмин, пипер, диня.

Риби
(20 февруари – 20 март)
Колебливи и нерешителни. За да постигнат усещане за щастие и за да получат прилив на енергия, е добре да използват аромати на лимон, портокал, лавандула, маргаритка, зелен чай и кедър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар